2 Nisan 2013 Salı

THY’DEN BİR İLK

Türk Hava Yolları (THY), uçuşlarında ‘taze sıkılmış portakal suyu ve ev usulü limonata’ ikram ederek yolcu memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye taşınmasının planlandığı uçuşlarda, 30 Mart’tan itibaren başlatılan uygulama ise yolcular tarafından beğeniyle karşılanıyor. İkram edilen meyve suları, Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki üreticilerden alınan en kaliteli portakal ve limonlar sıkılarak katkısız şekilde hazırlanıyor.


THY, İstanbul çıkışlı uçuşlarında 1 ton limon ile bin 500 litre ev usulü limonata hazırlayarak uçuşlarda yolcularına ücretsiz ikram ediyor. Şirket aynı şekilde her gün yaklaşık 400 uçuşta servis ettiği taze meyve suyu projesi için günde 25 ton portakal kullanarak 6 bin 500 litre portakal suyu hazırlıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Turkish Do&Co’ya ait üretim bölümleri genişletilerek hazırlanan özel alanlarda gerçekleştirilen meyve suyu nüretimin, yakın zamanda daha da yaygınlaştırılması planlanıyor. Şirket, mevsimine göre en gözde meyveleri portföyüne ekleyerek yolculara farklı tatlarda meyve suları ikram edecek.
Sosyal Medya Kanallarında Paylaş :
 
Copyright Havacılık Haberleri Tüm hakları saklıdır.İzinsiz kopyalanamaz veya başka bir platformda yayımlanamaz