15 Mart 2013 Cuma

Havada Otomobil Satacaklar

Havada Otomobil Satacaklar

Çin dünyanın en büyük otomotiv pazarı haline geldi. Artık havayollarında da yolculara otomobil satılması planlanıyor.

Çin’in en büyük özel havayolu şirketlerinden biri olan Spring Airlines; havada yolcularına sunduğu var olan kozmetik, mücevher gibi ürünlerin satış hizmetleri arasına otomobil satışını da eklemeye hazırlanıyor.
Dünyada ilk olacak uygulama ile uçaktaki misafirlerine yolculuk esnasında otomobil satışı yapılacak. Uçakta satışı yapılacak otomobillerin Çin’de üretilen yerli markalardan seçileceğinizi ve fiyatlarının da 16 bin dolardan başlayacağını belirten şirket sözcüsü Zhang Wu’An; hangi marka ve model otomobillerin satılacağına otomobil firmaları ile anlaşmaların tamamlanmasından sonra karar vereceklerini belirtti. Uçak içinde otomobil satışı uygulaması önümüzdeki aydan itibaren başlayacak.

Spring Airlines sözcüsü Zhang, uçak içinde satışın birkaç yıldır başladığını ve otomobillerin de cazip bir satış hizmet ürünü olabileceğini kaydederek; Şanghay’daki otomobil satışlarının yüksek ve hala popüler olduğunu, sunacakları hizmet sayesinde yolcuların uçuş boyunca marka ve modelleri inceleyerek karar verme fırsatlarının olacağını söyledi.

Havada otomobil satışı ilk başta sadece Şanghay’dan kalkan uçaklarda uygulanacak, ilerleyen zamanlarda ise diğer uçuşlara da entegre edilecek. Otomobil satışı uygulaması nedeni ile kabin görevlileri, otomobil donanımları ve teknik özellikleri ile ilgili eğitim alacaklar. Uçuş esnasında otomobil satın alan yolculara da indirimler yapılacak
Sosyal Medya Kanallarında Paylaş :
 
Copyright Havacılık Haberleri Tüm hakları saklıdır.İzinsiz kopyalanamaz veya başka bir platformda yayımlanamaz