19 Mart 2013 Salı

TÜRKİYE'YE ÖDÜL YAĞDI!

TÜRKİYE'YE ÖDÜL YAĞDI!

Tüm dünyayı kapsayan Air Transport News Awards 2013 ödülleri ile Türk Sivil Havacılığı’nın başarıları tescillendi...

Türk havacılığı, Kanada’nın Montreal kentinde yapılan “Air Transport News Awards 2013” törenine en önemli iç ödülü alarak damgasını vurdu. THY ‘NİN “Yılın Havayolu Şirketi” seçildiği törende; Çelebi Havacılık Holding de “Yılın Yer Hizmetleri Şirketi” seçildi. Törende ayrıca TAV’ın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı da “Yılın Havalimanı” ödülünü aldı.


Air Transport News Awards 2013’te; son yıllarda istikrarlı ve önemli bir büyüme yakalayan Türk sivil havacılığının başarısı; uluslar arası platformda en prestijli değerlendirmeler ile üç ayrı ödülle tescillendi. Türk havacılığı; Air Transport News Awards 2013’te 17 ayrı dalda dağıtılan ödüllerin üçünü aldı. ICAO 6. Worldwide Air Transport Conference öncesinde 17 Mart akşamı Kanada’nın Montreal kentinde yapılan törenle Air Transport News Awards 2013 ödülleri sahiplerini buldu.

5 ülke iki kıtada 35 havalimanında yer hizmetleri, kargo ve antrepo hizmetleri veren Türk sivil havacılığının küresel oyuncusu Çelebi de, tüm rakiplerini geride bırakarak “Yılın Yer Hizmetleri Şirketi” ödülüne sahip oldu.

3’ü kişisel 17 ayrı kategoride alanlarındaki en başarılı kurumların ve isimlerin ödül aldığı Air Transport News Awards 2013’te, değerlendirme dünya sivil havacılığının ünlü isimlerinden oluşan jüri tarafından yapıldı. Türkiye, 14 kurumsal ödülün 3’ünü alarak, dünya havacılığının buluştuğu uluslar arası arenaya damgasını vurdu.
Sosyal Medya Kanallarında Paylaş :
 
Copyright Havacılık Haberleri Tüm hakları saklıdır.İzinsiz kopyalanamaz veya başka bir platformda yayımlanamaz