19 Mart 2013 Salı

MADRİD UÇAK BİLETİ TÜKENDİ!


Geçtiğimiz Cuma günü Nyon'da çekilen kurada Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'a Real Madrid çıkması sonucunda 2 gün içinde uçak biletleri tükendi. İsviçre’nin Nyon kentinde 15 Mart’ta yapılan Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmelerinin kura çekiminin hemen ardından, temsilcimiz Galatasaray'ın İspanyol takımı Real Madrid ile oynayacak olmasının belirlenmesi ile Türk Hava Yolları’nın (THY) Madrid biletlerini bir anda tükendi.


3 Nisan'da oynanacak ilk maç için Madrid bileti kalmadı. THY'den sadece gidiş rezervasyonu yaptıranlar 2020 TL ödeme yapmak zorunda kalırken; gidiş-dönüş bileti alanlar ise 2985 TL ödedi.

İspanyol İberia Havayolları ise Madrid seferlerini sadece gidiş bileti olmak ile birlikte, Barcelona aktarmalı olarak yapıyor ve 1630 TL’den satıyor. Ayrıca sosyal medyada Galatasaray-Real Madrid eşleşmesinden sonra; Türk Hava Yolları’nın biletlere zam yaptığı dedikoduları ortaya atıldı.

Bu dedikodular üzerine Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç ise Twitter hesabından açıklama yaptı. Açıklamasında ise uçak bileti tükenmesinin Galatasaray ile bir ilgisi olmadığını, Paskalya haftası nedeni ile doluluk oranının yükseldiğini belirtti.
Sosyal Medya Kanallarında Paylaş :
 
Copyright Havacılık Haberleri Tüm hakları saklıdır.İzinsiz kopyalanamaz veya başka bir platformda yayımlanamaz